Lær og forstå hvordan man velger mat til vin eller omvendt.Steg for steg lærdom for hvordan vin og mat kan matche. 6 ulike kursretninger med 45 oppskrifter og beskrivende vinvalg er øvingsoppgaver. Bestill kurs enkelvis eller samlet. Du har tilgang til kurset i 365 dager
Kurs: Grunnkurs: Vin og klassiske retter, Torsk, lever og rogn, Bacalao Kristiansund, Lammelår, Grillet Laks med agurksalat, Asparges med tomat-ristopper, Biff med Bearnaise, Ferske Østers, Klassisk Pepperstek…
Kurs: Grunnkurs: Vin og skalldyr i samspill, Grillet kamskjell med tomatsalsa, Peppergrillet kongekrabbe, Moules Blåskjell, Grillet hummer med urtesmør, Kamskjell med sitron og ingefær
Kurs: Grunnkurs: Vin og fisk i samspill, Grillet laks med couscous og raita, Grillet kveite med majonessaus, Tradisjonell skreimølje, Skrei med pesto og grønn asparges, Breiflabb, stekt sopp og rødvinsmør, Steinbit med sopp og basilikumsaus, Foliebakt laks med epler,løk og dill
Kurs: Grunnkurs: Vin og Kjøtt i samspill , Entrecôte med parmesanpoteter, Grillet lammelår i skiver, Grillede koteletter med mangosaus, Biff med bacon, "Argentine Grilled Steak", Balsamicostekt kylling med potetsalat, Appelsinmarinert kalkunbiff, Foliebakt kyllingfilet i dill…
© Alt innhold er beskyttet av norsk opphavsrett.
Bilder © Cephas.
BliEnVinkjenner.no er en tjeneste fra
In Vino Veritas.
Design og utvikling av Eliksir.