1. Du er her:
  2. BliEnVinkjenner.no
  3. Informasjon
  4. Om tjenesten

Om BliEnVinkjenner.no og våre nettbaserte vinkurs

Hvem står bak tjenesten?

  • Gir full oversikt over din fremdrift innenfor temaet, og hvilke emner du har tilgang til.
  • Les gjennom kurskapitler før eller mellom eksamensforsøk for å forbedre din kunnskap.
  • Kryss av for riktig(e) svaralternativ for hvert spørsmål. Du får se gjennom din besvarelse før du avslutter.
  • Har du 50% eller bedre resultat består du kurset, men 100% riktig gjør deg fortjent til tittelen vinofil.

Bli en Vinkjenner er ment for deg eller dere som har lyst til å lære om vin i eget tempo.

Våre nettbaserte kurs strekker seg over forskjellige temaer som Vin & Mat, Vinstiler, Vindruer og Basis vinkunnskap. Se, lukt, smak og lær – i enden av hvert kurs tester du så din kunnskap på en kurseksamen. Ved beståtte kurs får du poeng og stiger i nivåer – konkurer med dine venner og bli en ekte vinofil som oss!

Du kan prøve tjenesten helt gratis ved å registrere deg og ta våre gratiskurs. Gir det mersmak kan du kjøpe umiddelbar tilgang til de kursemner som interesserer deg. Ved førstegangskjøp sender vi deg en velkomstpakke per e-post med hjelpemidler som aromahjul og smaksark.

Vi oppfordrer til å gjøre praktiske vinsmakinger på egen hånd, og anbefaler utvalgte viner til hvert kurs. For best utbytte bruker du aromahjulet og smaksark som hjelpemidler.

Du følger hele veien din utvikling gjennom din brukerprofil, hvor du enkelt kan se hvilke kurs som gjenstår på din vei til å bli en ekte vinofil. Vi i BliEnVinkjenner.no står selvsagt tilgjengelig for å svare på spørsmål gjennom hele din kundeperiode.

Velkommen som en bedre vinkjenner.
Med vinlig hilsen,
Svein Lindin og Tor Frostmo

Svein Lindin

Vinkelner / sommelier

Svein har solid bakgrunn fra kjente topprestauranter i Norge og fra vinimportbransjen. Han har siden 1997 holdt vinkurs og foredrag for næringslivet og private om hva som opptar han mest: Vin med klar adresse, vinkunnskap og mat & vin i samspill. Han reiser på jevnlige studieturer til vinområder omkring i verden for inspirasjon til sine vinkurs og artikler. Svein er eier og daglig leder i In Vino Veritas, styremedlem i Norsk Vinkelnerforening og fast vinskribent i Horeca, Finansavisen og Dine Penger. Svein deltar fast i Vinmonopolets pressesmakinger og spesialsmakinger.

Tor Frostmo

Vinkelner / sommelier

Tor har sin utdannelse og yrkeserfaring gjennom mange år i hotell- og restaurantbransjen. Han har stor og bred kompetanse innen fagområdet vin og var en av de første i Norge som fullførte vinkelnerutdannelsen. Med spesiell god kompetanse på mat og vin i samspill leder han sine foredrag og kurs på en uformell og ledig måte. Tor er fast vinskribent og leverandør av smaksnotat til hotell- og restaurantbransjens eget fagmagasin Horeca og det nettbaserte Magasinet Vinofil. Tor er også flittig benyttet som jury-medlem i internasjonale smakspaneler og fast deltager på Vinmomopolets pressesmakinger.

Tips en venn

Vi støtter VISA og MasterCardVinmonopolet – leverandør av viner

© Alt innhold er beskyttet av norsk opphavsrett. Bilder © Cephas.
BliEnVinkjenner.no er en tjeneste fra In Vino Veritas. Design og utvikling av Eliksir.

In Vino VeritasEliksir